Tervetuloa

Heli Bergström
(Kuva: Anna Dammert)

Tervetuloa sivustolleni!

Löydät tältä sivustolta tietoa johtajille ja coacheille suunnatuista kehittymisohjelmista.

Olen pitkän linjan johtajuuden kehittäjä, executive coach, coachien mentoroija, asiantuntijatyön johtamisen konsultti ja muutoksessa johtajien mentori. Ydinarvoni ovat luotettavuus, tehokkuus ja asiakaslähtöisyys. Olen johdon luotettava kumppani tiukoissakin tilanteissa. Autan organisaatioita tuottavampaan ja tehokkaampaan toimintatapaan johtajia valmentaen yleensä executive coachingia hyödyntäen. Toimin asiakkaani luontaista itseilmaisutapaa mukaillen hänen ideoivaa prosessiaan vahvistaen. Selvitän asiakkaani tarpeen perusteellisesti ennen sopimuksen tekemistä ja varmistan, että executive coaching on oikea ratkaisu asiakkaani tarpeeseen.

Lisäksi:

  • Sitoudun asiakkaaseeni sataprosenttisesti
  • Suuntaan tulevaisuuteen, en tuijota taakse
  • Omaan monipuolisen kokemuksen erilaisista ympäristöistä
  • Onnistun ihmisläheisellä otteellani – minussa yhdistyy businessymmärrys ja leadership
  • Toimin käytännön kokemuksen pohjalta johtamisen teorioita soveltaen, mutta en ole teoreetikko
  • Minulla on realistinen ote ja ymmärrys nykyisistä muuttuvista toimintaympäristöistä
  • Coachaustyylini on jämäkkä ja asiakasta haastava

Tutustu palveluihini tai ole minuun yhteydessä lisätietoja saadaksesi.

Kun päätät panostaa kehittymiseesi, annan Sinulle lahjan: ensimmäinen 15 min kartoitustapaaminen ei maksa Sinulle mitään. Tapaamisessa selvitämme yhdessä, millainen kehittymisohjelma on juuri Sinun tarpeisiisi sopiva ja tunnustelemme mahdollisen yhteistyömme toimivuutta.

Kiitos kun vierailet sivullani! Olet mitä ilmeisimmin kiinnostunut johtajille tarkoitetusta coachingista ja valmennusohjelmista tai olet coach ja tavoittelet kansainvälistä sertifiointia ja tarvitset mentor coachingia tai haluat coachina muutoin vahvistaa ammattitaitoasi. Halutessasi lisätietoa tai tapaamisen kanssani, otathan yhteyttä:

heli.bergstrom[at]gmail.com                               (korvaa ”[at]” merkillä @)

Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sivun oikeassa alakulmassa olevan chat-toiminnon avulla. Ellei kirjoitustila ole näkyvissä, klikkaa kuvaani.

Yhteydenottolomakkeeseen pääset tästä linkistä.