DiSC® Work of Leaders johtajuusprofiili

DiSC® Work of Leaders johtajuusprofiili on analyysityökalu, jonka avulla Sinun johtamistapaasi ja vuorovaikutustyyliäsi verrataan maailman parhaisiin johtamiskäytäntöihin. Työkalun oikeudet omistaa John Wiley & Sons Inc. tai sen valtuuttama yhteistyökumppani. Yhteistyökumppanini Suomessa on MLP Modular Learning Processes Oy, joka on John Wiley & Sons, Inc:n edustaja.

Johtajuusprofiili voidaan tehdä sekä yksilö- että ryhmäanalyysina. Johtajuusprofiili auttaa Sinua mm. ymmärtämään omaa käyttäytymistäsi esimiehenä ja tapaasi toimia työyhteisössä. Johtoryhmällesi johtajuusprofiilista on olennaista hyötyä esim. yhteistyön parantamisessa ja toimintakulttuurin kehittämisessä.

DiSC® WOL johtajuusprofiilityökalua käytän myös kolmessa kehittymisohjelmassa/valmennuksessa, jotka toteutan Haaga-Helia Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa:

Lisää DiSC® Work of Leaders johtajuusprofiilista voit lukea MLP:n sivulta.

Tarjoan myös erillisiä DiSC® WOL johtajuusprofiilivalmennuksia

Valmennukset koostuvat yleensä 1-2 päivän pituisista ryhmävalmennuksista, joiden lisäksi johtajilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen noin tunnin pituiseen palautteeseen puhelimitse tai videoneuvotteluna.

Palveluvalikoimaani kuuluvat syksystä 2020 lähtien myös DiSC Productive Conflict ja The Five Behaviors -valmennukset. Lisään näistä tarkempaa tietoa tälle sivustolle loppusyksyn 2020 aikana.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut DiSC® WOL johtajuusprofiilivalmennuksesta.